Publicitate

Casa visata

Aveam eu si my sun and stars un vis ca la un moment dat sa avem apartamentul nostru si sa ne facem viata asa cum vrem. Nu era ceva clar stabilit, mai ales ca e asa de greu de gasit un apartament de inchiriat care sa ne indeplineasca dorintele si cerintele, fie ele financiare, fie ele de design si confort. Stim ca am vrea sa aiba o centrala termica murala sau cum ii zice, pentru ca ne place sa ne fie cald si oricum am vrea sa avem un apartament mai mare, 2-3 camere spatioase. Asta e mai greu de gasit mai ales daca vrem sa aiba un pret care sa ne fie ok.

Pe de-o parte mi-ar placea sa fie apartamentul gol, ca am vazut ce mobila ofera majoritatea persoanelor care ofera spre inchiriere apartamente, dar atunci ne costa pe noi mai mult sa achizitionam mobila pe gustul nostru. Dar macar stim ca e exact cum vrem si nu e mobila veche din 1900 toamna.

Am putea incepe prin a achizitiona de pe acuma cateva corpuri de iluminat care sa ne placa si sa vrem sa le folosim in viitor, teoretic is usor de plasat si „merg cu orice”.

A, am uitat sa mai zic ca visul nostru continea si un balcon mare, sau chiar doua balcoane, unul ca sa lenevim in el si sa ne bucuram duminica de un mic dejun la aer liber si unul unde sa ne depozitam toate cele. Eu aveam un plan, mai in gluma, mai in serios, sa cultivam una alta pe balcon. Poate un ghiveci cu plante aromatice, poate sa cultivam ciuperci pleurotus, ca is usor de plasat intr-o galeata/ sac si cresc ele, daca urmaresti niste instructiuni simple. Am inteles ca is delicioase intr-o salata, asa crude. Noi suntem mari fani de Champignon, dar nu strica sa incercam si ceva nou.

Repet, totul e la nivel de vis, pentru ca momentan avem alte planuri.

1 thought on “Casa visata

  1. Stii ce ti-ar mai trebui pentru a vorbi cu adevarat despre casa visurilor tale? Ti-ar trebui un sistem de panouri solare, insa din acelea cu tehnologie heat – pipe pentru a fi cu adevarat sigur ca nu iti lipseste nimic, in special apa calda pentru cel putin 9 luni ale anului. Eu zic ca daca investesti intr-o centrala termica murala si o sumedenie de corpuri pentru iluminat, se merita si un panou solar, nu-i asa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *