Publicitate

Ceasuri de Black Friday

Faptul ca si la noi a prins Black Friday nu mai e o noutate si peste tot suntem anuntati ca urmeaza mega reduceri la majoritatea magazinelor, incepand cu machiaj (unde o sa vizitez eu probabil), mobile, asternuturi, carti, filme si faimoasele electronice.

Dar stiati ca o sa fie reduceri la ceasuri de Black Friday? Eu nu stiam si sunt chiar incantata de asta. Mai ales ca aveam nevoie de idei de cadouri de Craciun. Am mai zis eu pe blog ca am o verisoara foarte draga mie care e “dependenta “ de ceasuri si eu nu stiam exact ce sa ii iau, asa ca acum ma gandesc sa vizitez „cautceas.ro” – de Black Friday – si sa ma uit ce oferte de ceasuri Detomaso de dama au la oferta. Am vazut niste ceasuri colorate care ar prinde bine pe langa tinutele gri si negre de toamna 🙂 Avem nevoie de un strop de culoare, chiar daca e mohorat afara. Bine, daca intrati pe site o sa vedeti ca au oferte si acum destul de bune, dar mai sunt cateva zile pana la Black Friday al lor, deci de ce sa nu profit si eu de sarbatoarea americana :).

Poate ii iau si fratelui meu un ceas, am vazut niste ceasuri Casio faine pe site-ul lor si la un pret rezonabil. Ca sa nu mai zic ce bine arata. Daca my sun and starts ar purta mai des ceasuri i-as lau si lui poate ceva de genul, dar la urma urmei nu pot sa iau ceasuri de Craciun la toata lumea. Ceasul Casio Edifice e cel pe care l-am pus eu in bookmark (ca sa ii vad cum o sa ii fie pretul in 21 noiembrie). Imi place ca are curea de piele, e mai rar la un ceas de barbati cureaua de piele, nu prea am vazut, deobicei e din metal. Arata foarte elegant si masculin.

Mie personal imi plac aceste sarbatori imprumutate, fie ca e Valentine’s Day, fie ca e Halloween’s Day sau acum Black Friday. Nu as zice nu daca am lua si Ziua Recunostintei, dar noi nu prea avem cum sa aplicam aia, dar versiunea sa fim recunoscatori pentru familia si iubirea ce o avem si recolta din „camara” aia chiar mi-ar aduce bucurie. Orice motiv de a-i aduce pe cei dragi la masa, acasa, e un motiv bun pentru mine, fie ca e sarbatoare importata sau nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *