Publicitate

Cadouri pentru bebelusi

Ma repet, dar tot va amintesc ca o sa avem doi bebe mici in familie, un baiat si o fetita, amandoi programati pentru ianuarie, mai exact mijlocul lui ianuarie e termenul. Abia astept sa ii smotocesc pe amandoi.

Cum e obiceiul, o sa ducem cand mergem in vizita un cadou pentru cei mici si flori pentru mama, ca doar a muncit ceva sa il aduca pe cel mic pe lume. Avem de luat doua cadouri pentru bebelusi si doua pentru mame. Inca ma mai gandesc daca sa luam doar un buchet de flori pentru mama sau ceva mai mult.

Pentru cei mici stiu ca vreau sa le iau un ursulet de plus, asa sa fie acolo in patut si sa il aiba si cand creste mai mare (asta daca nu il doneaza cumva mai departe la alti bebelusi), dar parca as vrea sa le iau/fac si un tort de scutece. Am vazut pe Pinterest niste idei atat de faine de torturi si e foarte practic si pentru mama ca o sa contina multe lucuri de care o sa aiba nevoie.

Pot sa adaug ce vreau in el, dar o sa pun servetele umede Pampers (care intre noi fetele is bune si pentru noi astea mai mari, cand avem nevoie, nu doar pentru bebelusi, mai ales cele calmante cu musetel si miros asa de bine. E chiar bine sa aveti un pachet in baie, nu stii cand ai nevoie, cel mai des le folosesc pentru zile delicate, stiti voi ce zic).

Ce as putea sa mai adaug pe langa scutece, care is cea mai importanta parte a tortului, e ulei de corp pentru bebelusi, poate ceva cu levantica pentru masajul de seara, sa aiba un somn linistit si miroase foarte frumos. Sampon ar merge iar, o crema de corp cu levantica inghesuita acolo intre scutece, sau, cea mai tare chestie un spumant de baie cu levantica.

Bine, exista si alte articole pentru mamici si bebelusi care pot sa fie puse, dar in mare scutece, ulei de corp, servetele umede, suzeta si un animal de plus is baza. A, si ceva fontita sa le leg. Abia astept sa ma pun sa asamblez tortul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *