Publicitate

Epilare iarna

Chiar daca e iarna, tot nu e recomandat sa lasam sa ne creasca pe corp adevarate tufisuri de par sau paduri intregi. Stiti la ce ma refer si nu , nu cred ca parul de pe picioare si maini tine de cald iarna, mai cald si placut o sa va fie daca aveti o piele fina, hidratata cu trei tone de crema de corp (foarte important iarna sa hidratati pielea corpului, eu ma impresia ca e mai uscata iarna comparativ cu vara, chiar daca e soare atunci si o expun la soare. Oricum pielea corpului meu se exfolieaza rau iarna si are nevoie de extra ingrijire si evident ca nu o sa aplic crema/ lotiune/ unt de corp pentru o padure de par).

Eu am un aparat de epilat electric, de 100 de ani, de la Philips si imi place, inca merge bine si isi face treaba, dar uneori imi e tare lene sa il folosesc, plus sa ma ciupesc de buna voie nu e chiar placut, chiar daca sunt obisnuita si parca e mai rar firul de par, deci less durere, plus extra smooth pentru mai mult timp decat cu aparatul de ras (bun si ala la urgenta).

Cum lenea e mare, m-am intresat de alternative care sa fie mai β€žusor” de folosit si care sa aiba un efect mai indelungat, asa ca iau in considerare epilarea cu laser, ca doar suntem in 2014 si aproape oricine isi poate lua un aparat de epilat cu laser pentru acasa (nu e tocmai cel mai ieftin, dar pe termen lung merita investitia). Poate gasesc ceva oferta buna de Black Friday sau Craciun πŸ™‚

Pe langa un aparat de epilat cu laser ar trebui sa imi iau si o placa de intins parul, nu, nu pentru parul de pe picioare, la ce va ganditi. Ca doar nu o sa foloesc placa de creponat pentru picioare – ok, rad singura de glumele mele – dar pentru cap, ca si asa am 0 volum, si cred ca ar arata cute dupa ce l-as aranja cu un Airstyler (see poza, minunatie de perie rotativa) dupa sa il ajut sa aiba un design mai nice si creponat, macar la evenimente speciale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *