Publicitate

Inele si alte pandative

Am vazut cateva pandative de aur si mi-a ramas in cap asta cu fluturi si is over my head in love cu el, e atat de frumos, dar si de pretios (are diamante pe el ) incat l-as purta toata ziua, dar l-as si tine in cutie ascuns sa nu pateasca ceva. Desigur eu visez la el, nu il am, de unde atata bucurie. Dar numa priviti-l cat e de frumos.

Am mai zis eu despre Bijuteria teilor, PiteČ™ti, ArgeČ™, strada Smeurei, nr. 54, 0723258270, www.bijuteriateilor.ro , si va mai zic. E un magazin online care se ocupa cu comercializarea de bijuteri mai mult decat pretioase. Au tot ce ne-am putea imagina acolo si is prezentate intr-o maniera asa de frumoasa …da, da, imi place mult design-ul site-ului. E tare bine pus la punct.
Bun, dar nu despre design de site vreau eu sa va zic, ci despre inele de logodna. Nu! Nu m-am logodit, anuntam eu cu surle si trambite daca era asa (sau poate ca nu), dar cum urmeaza perioada aia a anului numita Craciun + Revelion in care multe, chiar foarte multe, cupluri se logodesc asa ca va dau idei de unde sa luati za magic ring ca sa zica ea DA, sau de unde sa va alegeti voi inel si sa ii dati usor sau nu link partenerului (am mai facut si eu dinastea, nu cu inele, dar cu alte idei de cadouri si a functionat) ca sa stie cam ce va place si sa nu ia total aiurea. A, sa nu uitati sa ii sugerati si ce marime purtati.

Sunt pe site atatea modele si la diferite preturi ca e cred imposibil sa nu gasiti ceva ce sa va placa, poate nu doar ca sa il primiti cadou, ce, doar daca zice ca e inel de logodna trebuie sa si fie asa? Eu am purtat 1-2 ani un inel care arata ca un inel de logodna (argintiu + piatra alba pe mijloc ) care arata foarte pretios si nu a fost nicio problema, asa ca daca va place chiar nu trebuie sa purtati inelul cu pricina doar cand e cazul. Plus, astfel de inele au si o durata de viata mai lunga, decat cele simple si ieftine, so much win.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *