Publicitate

Ceasuri si iar ceasuri

Woau, ce misto ceas de la Calvin Klein am vazut. Eu care nu am treaba cu „sa fie de firma” acuma va arat un ceas de cat de firma se poate. E frumos, e de metal si e de barbati si daca as putea l-as lua pentru my sun and starts de Craciun, asa, probabil ma multumesc sa cumpar un ceas Adidas, ca e la fel de frumos, dar ceva mai accesibil, si oricum cred ca i s-ar potrivi mai bine, el fiind mai pe stilul de imbracaminte sport si nu la costum sau pantaloni de stofa. Un ceas Calvin Klein cred ca merge bine la costum sau ceva de genul.

Pana una alta, lista mea de idei de cadouri e deschisa si nu pot sa zic ca nu o sa trec acolo si un ceas de dama Guess, ca is tare frumoase si unice. Am mai povestit eu de ele si de ceasul rose-gold de la ei care imi place tare mult si care ar face orice tinuta as purta sa iasa din comun.

Chestie interesanta despre mine, chiar daca sunt dreptace si conform normelor sociale (cred ca asa se zice) ar trebui sa port ceasul pe stanga, eu il port pe dreapta ca asa m-am obisnuit. Aveam cand eram mai mica un ceas cu multe butoane, stiti voi, alea din 1990 cu CocaCola pe ele si etc, imense, si ma deranja cand il aveam pe stanga asa ca l-am pus pe dreapta si asa a ramas, eu port ceasul pe dreapta.

Alta chestie interesanta e ca pot sa port un ceas toata ziua, de dimineata pana seara tarziu, dar cand ajung acasa trebuie instant sa il dau jos ca am impresia ca ma strange de mana. Nu stiu exact de ce, ca doar nu ma deranjeaza toata ziua, dar in casa pur si simplu nu pot sa port ceasul. Is mai ciudata eu, stiu.

Oricum, mie imi plac toate ceasurile, dar mai ales daca is ceasuri ieftine. Incet imi fac o colectie de ele, dar musai vreau ala rose gold, fie ca e Guess, fie ca nu, dar sa fie de metal, ca de metal chiar nu am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *