Publicitate

Locuri de munca iarna

Noiembrie nu e chiar perioada in care lumea isi cauta de lucru, dar in caz ca aveti nevoie de un loc de munca sau vreti sa studiati piata si sa va faceti planul pentru 2015, un loc bun unde sa cautati e mediul online. Ma refer la site-uri de jobs unde gasiti oferte care variaza de la locuri de munca in IT, locuri de munca in Social Media (am vazut toti ce importanta a avut un bun specialist in comunicare in campania electorala de anul asta), locuri de munca in sanatate sau locuri de munca in constructii. Se gasesc de toate pentru toti.

Am vazut o chestie faina pe Hipo, si ma gandesc sa ma folosesc si eu de chestia aia, mai exact de optiunea sa iti faci un CV Europass, adica CV in format European si poti sa selectezi ce limba te intereseaza. Eu ma gandesc sa folosesc varianta germana, ca CV in limba germana nu am. Am in engleza, ca mi-a trebuit unde sunt angajata acuma, dar nu strica sa am unu si in alta limba pe care o cunosc, asa la indemana, chiar daca nu sunt in cautare de job. Nu stii niciodata de unde poate sa apara o oferta buna si sa am nevoie de un CV gata facut, elimina din stresul care il am cand ma pregatesc pentru un interviu.

Eu  sunt mega stresata cand e vorba sa merg la un interviu, hell, uneori am emotii si sa raspund la email si sa programez un interviu, nu stiu de ce, trebuie sa muncesc la partea asta, va dati seama ce nivel de stres as avea daca ar trebui sa caut loc de munca prin punerea de CV personal peste tot unde ma gandesc ca as vrea sa lucrez, ce bine ca asa pot doar sa apas aplica si voila, ma descurc eu dupa.

Daca sunteti in cautare de loc de munca va urez bafta si sa gasiti ce vreti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *