Publicitate

Engleza pentru toti

Mami a descoperit Facebook si o data cu Facebook sigur ca vin si multe multe poze si cantece si te miri ce glume sau texte mai postez eu in engleza.

De ce postez eu pe Facebook in engleza? Pentru ca jumate din prieteni imi sunt colegi de lucru, care colegi de lucru prin lege scrisa de la workplace trebuie sa stie engleza sau sunt din San Diego, deci evident ca nu o sa stie romaneste. Plus uneori chiar suna mai bine in engleza decat in romana, trebuie sa recunoastem. Oficial Romgleza e ce vorbesc eu.

Bun, deci sa revenim la mami si engleza. No, eu m-am gandit sa fac ceva sa invete engleza, sa ii fie mai usor si sa nu tot ma intrebe ce e aia, cum ii zice la cealalta si de ce e asa si ce face asta. Stiu ca ea s-a descurcat foarte bine, mega foarte bine chiar, cu invatatul limbii germane dintr-o carte, asa ca, daca a functionat o data de ce nu si a doua oara?

M-am gandit  sa ii cumpar Engleza fara profesor asa de inceput. Nu mi se pare o limba greu de invatat, probabil ca si fiind inconjurata de mediul „englez” o sa ii fie usor sa invete. Mai incolo, dupa ce se distreaza cu prima carte/ curs, o sa ii iau si Gramatica limbii engleze ca sa aprofundeze. Dupa ce termina cu cartea asta parca vad ca imi devine Grammar Nazi, nici nu o sa mai scriu in engleza de frica ca ma cearta haha.

Partea buna o sa fie ca pot sa vorbesc mai usor cu ea, ca asa trebuie sa am grija cand vorbesc sa folosesc doar romana sau dupa caz germana, dar na, eu cu engleza is mai obisnuita acuma.

A, si sa nu uit sa cumpar si niste carti ortodoxe de rugaciuni sa ii dau la bunica cadou, trebuie sa imi pun un reminder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *