Avon True Color Eyeshadow Quad

A venit timpul sa fac un review mai lung si mai fluffy la Avon True Color Eyeshadow Quad.

Avon True Color Eyeshadow Quad Stone Taupes

  • Pret: 8/10
  • Ambalaj: 8/10
  • Pigmentare: 6/10
  • Textura si aplicare: 8/10
  • Longevitate: 8/10

Avon True Color Eyeshadow Quad Satin For Browns

  • Pret: 8/10
  • Ambalaj: 8/10
  • Pigmentare: 8/10
  • Textura si aplicare: 9/10
  • Longevitate: 8/10

Avon True Color Eyeshadow Quad Stone Taupes  – (26-22 lei, depinde de oferta) a fost foarte practic cand am fost la Comic Con, asta a fost singura paleta luata cu mine si si-a facut treaba, si pentru easy machiaj de zi si pentru machiaj mai intens de noapte/party. Ar putea sa fie putin mai pigmentat, dar cu o baza e chiar ok. Selectia de culor e foarte buna, imi place ca e numerotat si nu prea as schimba ordinea la ele, iasa un look foarte ok folosind toate 4, dar se pot face combinatii, daca nu sunteti lenese ca mine. Textura e buttery ca sa zic asa si se aplica foarte usor. Culoare numarul 2 e atat de frumoasa. La swatch simplu pe mana par dezamagitoare, dar cand le aplici pe ochii sunt chiar ok. Pana si aplicatorul e utilizabil, dupa cum se vede, l-am folosit. Imi place capatul ingust ca e perfect pentru smudging. Oglinda e mare, ceea ce e intotdeauna un plus.

Avon True Color Eyeshadow Quad Satin For Browns – (26-22 lei, depinde de oferta) e interesant. Se presupune ca e perfect pentru   brown eyes, adica caprui inchis cum sunt ai mei. Recunosc ca initial nu am vrut sa imi iau paleta asta, albastru ala ma cam speria, dar modelul din revista avea aplicate aceste culori si ii statea chiar bine. Am zis ca poate e timpul sa incerc si eu culori si albastru nu e asa bad. Pigmentarea mi se pare mai buna ca la Stone Taupes,  iar lookul care iese daca folosesti cele 4 culori conform desenului de pe ambalaj nu e chiar pentru toata ziua, e mai indraznet, dar imi place.  Restul ca si la Stone Taupes, buttery textura, oglinda mare, pensula nice si practica + degete e perfecta pentru cand esti in calatorie si nu ai tot arsenalul de acasa.

Avon True Color Eyeshadow Quad Satin For Browns
Avon True Color Eyeshadow Quad Satin For Browns
Avon True Color Eyeshadow Quad Stone Taupes
Avon True Color Eyeshadow Quad Stone Taupes

Concluzia – urmaresc ofertele ca vreau sa imi mai iau si alte quads, pentru pretul pe care il au sunt foarte bune de aruncat in geanta si de plecat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *