Publicitate

itgstore –

Am vazut azi la magazin cum lipeau etichete de pret folosind aparatul ala fancy pe produse. V-ati intrebat vreodata de unde isi iau magazinele astfel de aparate? Eu da, si am gasit www.itgstore.ro unde poti sa vezi cum arata tot felul de aparate folosite de cei din industrie. Desigur poti sa si cumperi, ca au o oferta destul de vasta de produse si tot felul de beneficii – transport gratuit, instalare si transport tehnic gratuit, role de hartie personalizate, inchiriere echipamente, blog tehnologic, drivere echipamente, manuale echipamente si multe altele pe care le puteti vedea pe site-ul lor.

Poti sa vezi ce preturi au etichetele textile daca ai nevoie de asa ceva si vrei sa compari diferite etichete, au etichete de satin sau etichete de poliamida. Presupun ca cele de satin sunt perfecte daca ai o afacere de hainute sau gentute hand-made (sau alte piese din textil care ar avea nevoie de etichete personalizate).

Tot ce mai ai nevoie e o imprimanta de etichete si multa imaginatie pentru a produce accesorii hand-made si desigur sa decizi cum sa arate logo printat pe eticheta.

Bine, nu stiu cat de utila e o astfel de imprimanta pentru utilizatorul de acasa, mai ales ca itgstore ofera si printarea de etichete, deci poti apela la ei daca nu ai nevoie de o cantitate industriala de etichete.

Am vazut un clip facut de un beauty vlogger care povestea despre cum foloseste o imprimanta de etichetare ca sa isi puna etichete pe produsele cosmetice si sa isi aminteasca sa le foloseasca. Mi se pare foarte tare ideea, mai ales ca eu tot uit sa le folosesc pe cele de pe raftul din baie.

Mai poti sa faci etichete ca sa le pui pe bagaje, sau daca te muti pe cutia de carton, dar cred ca cel mai bine e daca ai un magazin sa folosesti site-ul mentionat ca sa cumperi ce ai nevoie si sa folosesti imprimanta si pentru alte activitati, daca e nevoie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *