Publicitate

Cum punem in valoare arhitectura unei cladiri

Voi va jucati Minecraft? E jocul ala in care poti sa iti lasi imaginatia sa zboare (sau zburde) si sa construiesti tot felul de cladiri care iti trec prin cap. De la castele inspirate din poveste, la catedrale din Paris, la Minas Trith sau Kings Landing poti sa construiesti orice acolo, atat inspirat de ceva sau pur original. Rabdare sa ai, si sa activezi creative mode si voila, esti un constructor cu puteri magice.

Acuma imaginati-va ca aveti ocazia sa construiti o astfel de cladire in viata reala. Tot zicea my sun and stars ca are un teren pe care, daca ar putea, ar construi o catedrala cu ditamai cupola. Mai mult de dragul cupolei imense decat de dragul catedralei. E ceva magic cand te uiti in sus si vezi o cupola deasupra ta prin care se reflecta lumina si invaluie totul in o nuanta galbuie( in functie de sticla). Iar noaptea sa fie puse de-a roata ei iluminare cu led care sa asigure lumina in interior fara a consuma prea multa energie electrica. Poate sa fie si o librarie cu o cupola, nu neaparat o catedrala, orice, dar sa aiba cupola.

Mie mi s-ar parea tare interesant o astefel de cladire, mai ales daca are si iluminare de exterior de foarte buna calitate. Cateva proiectoare led montate in exterior ca sa fie luminate anumite elemente arhitecturale si mai cateva care sa lumineze intrarea e tot ce ai nevoie.

Am gasit astfel de iluminatoare si proiectoare pe electromax. Nu, nu ne si punem sa construim, decat poate in Minecraft, dar tot ne-am interesat sa vedem unde poti sa gasesti si cam ce exista pe piata. Mai ales ca avem amandoi o pasiune in a face poze noaptea si apreciem niste leduri bune, plasate unde trebuie si care sa aiba o nuanta galbena ca sa apara bine in poze.

Eu ma intorc la construit in Minecraft, vreau sa fac o casuta rustica, care in cazul de fata o sa fie luminata cu torte, dar pentru viata reala avem aparatura mai potrivita si mai eficienta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *