Publicitate

Despre inchiriat si mobila de bucatarie

Ieri ma uitam dupa apartamente de inchiriat in Timisoara si in general ma uitam dupa doua camere, bucatarie, baie si balcon. Ce ma interesa cel mai mult era cum arata bucataria si baia, ca intre noi fie vorba, acolo imi petrec o parte mare din timp si in plus alea nu prea le poti modifica, zici ca dormitorul se rezolva cu o carpeta, cu o draperie sau cu o perdea sau haine colorate de pat.

Dar in bucatarie unde trebuie sa gatesti? De baie nu mai zic, daca arata de parca e de cand a fost construit blocul, ceva inainte de 1980 clar nu ma mut acolo. Acelasi lucru se aplica si la bucatarie. E chestia aia, nu dau bani ca sa stau in conditii mai triste ca si acasa, just because nu am altceva mai bun de facut.

Ma intreb de ce multi proprietari nu isi mobileaza frumos apartamentul? Felicitari ca ai pus televizior cu LED (sau ce mai e la moda acuma, ca nu ma uit la televizor, smartTV maybe?) termopane si ai marit pretul mult, dar mobila nu te-ai gandit sa o schimbi sau sa ii faci ceva? O mobila pentru bucatarie nu e asa greu de gasit si o poti face la comanda daca ti se pare ca bucataria nu e de dimensiuni standard.

Ce mi-ar place mie e o bucatarie luminoasa, cu o masa de bucatarie demna si ma refer sa fie macar patru locuri (poate un coltar) , ca imi place sa invit lumea la masa si doar nu o sa stea in picioare. Bine, stiu ca uneori e greu sa ai o bucatarie mare si luminoasa, dar la doua camere ar putea sa fie ceva care sa pot macar deschide usa de la cuptor fara sa o lovesc de peretele din spate. Am fost si am vazut si apartamente dinalea. Eu gatesc prea des ca sa  ma multumesc sa folosesc cuptorul asa.

Legat strict de mobila mie mi-a placut mobila de bucatarie Petra de pe site-ul celor de la Elvila, frumoasa, alba, simpla, aduce lumina in casa cum s-ar zice. E pe un singur perete si pare ca are destul loc sa pun toate oalele si ce aparate de gatit mai am. Se poate lua si in rate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *