Publicitate

Cosuri cadou de Craciun

Am mai povestit cum mi-ar face placere sa primesc de la cineva un cos cadou cu bauturi ( nu ca as bea eu, dar mi se pare foarte fancy si pana la urma la 27 de ani si nu trebuie sa explic de ce uneori apreciz o bautura fina cu niste pateu de rata si un chec delicios italian)

Am gasit mai multe site-uri care comercializeaza cadouri pentru Craciun si in special cosuri cadou. Au oferte de la 20 de lei la ce suma iti trece prin cap, sa zicem 600 de lei, care e deja mega special cadou. Am vazut un cos cu 32 de lei care contine Panettone „Venezia”cu stafide și coajă de portocale ambalat și decorat manual 500 g si un Spumant “La Roche” 0,75l si mi se pare foarte tare. Simplu, elegant si delicios, ce vrei mai mult?

Daca as lucra la o agentie sau companie in departamentul de marketing/ relatii publice/ resurse umane as incerca sa promovez ideea de a trimite la cei mai buni colaboratori/ clienti un astfel de cos. Ca, da as vrea eu sa pap un Panettone cu stafie de coaja de portocale, dar tot mai potrivit e un astfel de cos sa fie trimis din partea unei companii unui client VIP sau un colaborator care a facut treaba excelenta. Desigur daca nu are compania peste cateva mii de angajati, ar merge sa fie trimis si la angajati un astfel de cos, nu cred ca e neaparat vorba de valoare cat e de gest si de cat de fancy si apreciat o sa se simta cel care il primeste. Plus castigi ca si companie puncte de simpatie.

Sau imi comand unul pentru mine 🙂

Deci, ce ziceti de un cozonac cu cacao si rahat, o ciocolata Lindt, un vin delicios „Domeniile Ostrov” Cabernet Sauvignon si biscuiti care par sa fie dumnezeiesti de buni? Nu e fain sa ai posibilitatea sa iei cadouri online?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *