Publicitate

Jucarele

Imi amintesc cand eram mai mica si ma uitam la televizor la nemti la desene (sau unguri, dupa caz si ce prindeam pe antena) si aveau reclame la Lego City cu pompieri , la papusa care vorbea sau mergea la olita, la animalute de plus care vorbeau sau faceau nu stiu ce si te miri ce alte jucarele care evident nu se gaseau la noi.

Cel mai mult, pe langa o papusa Barbie ( de care am si primit pana la urma, ceva neam  bunica unchi matusa lu fratele lu vecina a venit din Germania in vizita si i-a zis mami sa imi cumpere, nici nu vreau sa stiu cat a costat, ca stim toti cum era pe atunci) am vrut un set dinala de jocuri cu plastelina de modelat. Like OMG cat am vrut si eu sa fac tot ce vedeam ca faceau aia la televizor in reclame. Mai erau si seturi de facut bratari, de facut stampile sau de facut coliere / insigne – puneai o poza, aveai ceva aparat care le taia exact forma si dupa puneai in suportul de plastic gata pregatit si voila aveai o insigna cu ce iti trecea tie prin cap (postere din Cool Girl probabil ca foloseam eu daca aveam setul ala).

La cele cu plastelina stiu ca era ceva cu facut oale, gen olarit sau tot felul de seturi care cica faceai mancare – gratar, wafe, inghetata sau animale, flori si mai stiu eu ce. Aveam si noi plastelina, dar nu era la fel, plus era doar plastelina nu aveam si suport de plastic unde sa ii dam forma exacta.

Ce fain de copii de acuma, daca vad ceva la televizor si isi doresc is multe sanse sa si primeasca. Stiu ca verisoara mea (aia mai mica) e pasionata de papusile Monster High si are si cateva pe acasa. Ma bucur pentru ea si ma distrez sa ma joc cu ea 🙂 inca is copil, ce sa zic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *