Publicitate

Buchete de flori in dar

Am mai scris eu despre cat de frumos e ideea de a primi flori cadou, fara un motiv anume si daca se poate sa vina via curier si cu o eticheta langa de la cine e. Te face sa te simti ca o printesa sau ca o persoana importanta, actrita, personaj dintr-un film, ceva CEO de companie sau oricum…sa te simti speciala. Ce ma bucura e ca acuma se poate comanda si la noi asa ceva.

Oricine (si aici ma refer mai mult la barbati, ca da, voi trebuie sa ne cumparati flori) poate sa caute o florarie online si sa gasesc ceva ce sa ii convina. Ce fain ai fi sa primesc de Craciun un buchet mare de flori asa out of nowhere (as stii ca e de la my sun and stars, ca nu acceptam admiratori secreti), dar totusi cred ca o sa primesc ciocolata si alte dulciuri si chiar nu imi pare rau. Daca e sa fiu sincera, prefer ciocolata in loc de flori, dar la fel de bine ar arata si un buchet de flori pe masa de Craciun, poate sa fie si un buchet de flori luat online.

M-am uitat mai demult la un film, ceva cu Selena Gomez, comedie romantica etc, ea pretindea sa fie ceva printesa de Monaco, sau ceva de genul. Stiu ca e o scena la un moment dat in care primeste, una din prietenele ei cu care era in EuroTrip, un buchet de flori de la ceva sange albastru, exceptional buchet de trandafiri si ea e toata topita ca i-a trimis ala buchetul si un mesaj prin care o invita la cina. Cat de galant din partea lui. Bine, s-a dovedit ca ala era foarte plin de el si cam badaran, chiar daca era royal, dar eu am ramas impresionata de modul lui de a o invita la cina.

Daca sunteti curiosi (curioase) de pretul trandafirilor online, sa vizitati linkul adaugat. Desigur si voi singure puteti pune o comanda pentru un buchet minunat de trandafiri, e asa de simplu pe site-ul celor de la Flori cu drag.

2 thoughts on “Buchete de flori in dar

 1. Buna ziua,
  sunt proprietarul florariei online Floricudrag.ro.
  Am o rugaminte. Ai putea te rog sa lasi un singur link (la alegere) catre site-ul meu ? Multumesc mult.
  Numai bine,
  Adrian,
  Email:comenzi@floricudrag.ro
  Telefon:0753 984 319

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *