Publicitate

Cumparaturi

Daca mai devreme am zis ce mult mi-ar place sa imi gasesc o rochita si niste ghete faine si un platon roz pentru iarna, acuma e randul sa ma gandesc la margele si bijuterii. Mi-ar place sa am mai multe bratari in colectia mea si sa le si port, in special ceva cu tema etno. Am citit intr-un manual de stil ca bratari si coliere cu motive etnografice sunt a must have si eu am exact 0 dinalea, chiar daca Romania are de unde sa imi tot ofere astfel de bijuterii. Daca nu cu model romanesc, atunci ceva aztec sau amerindian (si asa am o pasiune pentru pene si acuma ca ma gandesc – am niste cercei cu pene sau cu dream catcher).
Daca am mai multe bratari si cercei o sa am nevoie si de accesorii pentru bijuterii, gen o cutie sa le pastrez si sa le protejez. O cutie din piele, cu sertarase si cu oglinda ar fi tare faina. Sa aiba si loc pentru cercei si locuri speciale pentru inele. Pandativele/ colierele o sa le pun in sertarase, ca am vazut ca deobicei acolo le e locul. Cred ca ar arata tare bine o astfel de cutie de bijuterii la mine pe birou.
Si daca tot zic de accesorii, niste esarfe si fulare nu mi-ar strica. Cu toate ca am o tona de ele si nu stiu cand o sa apuc sa le port, daca tot stau in casa asa mult, dar imi plac si uneori le mai port si in casa. Manusi pentru barbati sa mai iau pentru my sun and stars ca tot le pierde si am cam terminat cu garderoba de iarna. Nu stiu cum reuseste sa le tot piarda, ca doar nu is mici, dar na, ce vrei cu barbatii.
Voi ce planuri de cumparaturi aveti sau ce idei imi mai puteti da legat de garderoba de iarna? Am uitat ceva?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *