Publicitate

Ochelari de vedere noi

M-am ales cu ochelari. Dupa atatea ore petrecute in fata computerului se pare ca nu vad la distanta bine si de aia ma doare capul de la ecranul de computer sau de la citit. Nu inteleg logica, dar dupa o saptamana de purtat ochelari pot sa zic ca functioneaza. Nu ma mai doare capul dupa o sesiune de citit de 6-7 ore (mai fac eu dinastea cand gasesc o carte care imi place foarte foarte mult si vreau musai sa vad cum se termina si ma trezesc ca am citit toata cartea intr-o zi).

Din cate am inteles trebuie sa ii port 6 luni si sa vad atunci la control cum o sa fie. Avand in vedere ca am doar +0,25, am sperante ca nu o sa trebuiasca sa ii port tot timpul, o sa mi se corecteze vederea.

Sunt curioasa cum o sa fie cu ochelari de soare, daca o sa am probleme cand o sa ies afara din casa la vara si nu o sa ii am pe astia de vedere. Stiu ca o sa fie distractiv sa ii tot schimb intre ei. Ca veni vorba de ochelari de soare o sa trebuiasca sa imi iau ceva mai de calitate. Clar nu ca aia din piata cu 10 lei care arata bine, dar sunt convinsa ca ma protejeaza cam deloc. Poate ceva fain ca aia din poza. Ah, iubirea mea Wayfarer.

Problema mea de acuma e cu stersul lentilelor, mi se pare ingrozitor sa ii tot sterg si pata sa se mute ba pe o parte ba pe cealalta si sa nu dispara complet, decat daca ii spal cu apa. Daca imi zice tanti doctor in mai ca o sa trebuiasca sa ii mai port, o sa ma gandesc la niste lentile de contact ieftine, ca altfel cu lentilele astea de plastic care se zgarie repede nu o sa ajung bine. Plus imi e frica, fiind asa usori, ca o sa ii pierd. Am impresia ca nu port nimic pe nas.

As putea sa imi iau lentile de contact colorate cu dioptrii si sa pacalesc lumea ca am ochii albastru deschis (cum si asa as vrea sa am de fapt). Cred ca ar fi tare interesant – culoare de par noua si culoare de ochii noua, nu ma mai recunoaste lumea pe strada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *