Publicitate

Concediu la mare in Romania

E cam devreme, recunosc, dar de ce sa nu profitam de ofertele early bird (sau early booking cum le mai zice). Eu stiu ca pot sa imi iau concediu cam cand vreau eu, deci il pot cere de pe acuma, daca ma decid la vara sa merg undeva. E cam timpul sa mergem in concediu, si prin asta ma refer nu sa mergem sa vizitam neamuri sau de la o casa la alta (stiti cum e cu relatia la distanta, avem doua case).

Pana acuma ne-am propus (si planuit ca am cumparat deja biletele, luat concediu si facut rezervarea la un prieten sa dormim) sa mergem la Bucureti in iunie la Jimmy Carr. Sper sa fie fain, cu toate ca e totusi Jimmy Carr, nici nu imi fac probleme ca nu o sa fie memorabil.

Deci, mai avem inca 15 zile (aproximativ) de concediu de programat pentru 2015. Fratele meu a zis ca anul asta vrea sa mearga la mare, oriunde o fi ea, dar sa fie mare si apa si soare si nisip. Ne-am gandit sa mergem cu ei impreuna, ca e mai distractiv daca merg mai multi. Deci, de ce sa nu mergem la mare in Romania noastra. Investim in turismul local.

Am cautat, asa de curiozitate, cateva hoteluri la noi la mare si am gasit o oferta interesanta la Hotel Belona din Eforie Nord, care are si optiunea de early booking. Chiar faina oferta, si mai fain e ca au oferta early booking pentru tot sezonul, nu doar pentru o anumita perioada. Da, preturile difera de la luna la luna, de la camera la camera, dar e pentru 5 zile si e cu reducere substantiala.

Daca nu le place Belona, mai este si Hotel Diana in Eforie Nord, care are oferte bune si arata binisor din poze. Din descriere vad ca e aproape de plaja, si cred ca am mai fost aici. Da, din poze si parca dupa design imi pare cunoscut. Cred ca prima data (si singura data) cand am fost la mare, tot la Hotel Diana am stat (sau la ceva neam cu el).

Hmm, daca nu vor Eforie Nord, atunci Hotel California din Jupiter arata iar tare fainut si la un pret decent. Oricum am nevoie de hotel doar ca sa dorm, ca mai mult nu planuiesc sa stau in camera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *