Publicitate

Ce ai nevoie pentru un par aranjat

Eu am mai multe produse de la Philips, chiar luna trecuta mi-am cumparat un ondulator de par nou, care mai mult e uscator/perie rotativa, dar eu ii folosesc optiunea de ondulator mai mult. Mai am si un ondulator clasic, tot de la Philips (si tot aceasi gama, mov cu auriu, am eu ceva cu acea gama).

Mami, tot luna trecuta, si-a cumparat, din Austria, un epilator nou, tot Philips. Al ei e albastru cu alb, presupun ca fiecare gama – par, corp etc – are culoarea ei, ceea ce e fain si interesant. Plus arata bine in baie, unde le tinem de obicei.

Ma gandeam acuma sa imi cumpar si niste bigudiuri din alea incalzite, am vazut niste tutoriale pe YouTube si par foarte utile, mai ales daca esti neindemanatica ca mine si ai nevoie sa iti arate parul fabulos si sa si stea cuminte pentru mai mult timp (eu si peria aia rotativa nu suntem chiar cele mai bune prietene, dar nici nu am avut timp sa exersez prea mult cu ea, ca nu prea am iesit din casa sa fie nevoie sa imi aranjez parul).

Ori, pot sa imi cumpar o placa de creponat parul, si asa in anul 2015 se poarta anii 90 si atunci era la moda parul creponat. Ruj care sa mearga cu acea perioada am, hainute am (s-ar putea sa am inca haine de pe atunci), doar sa imi aranjez parul ca in acea perioada mai e nevoie.

Doar ca, mi s-a cam stricat usacatorul de par, ala fain si de demult si mic. Il avem de multi ani si a cedat de la atata folosit. Nu folosit de mine, ca eu incerc sa evit uscarea cu aer cald, dar nu e nevoie, dar de la utilizarea zilnica (sau tot a doua zi) de la mami, a cedat.

Asa ca, o sa caut pe google si “uscator de par pret” si sunt sigura ca imi gasesc unul fain si la un pret acceptabil, ca vreau totusi sa imi cumpar si placa aia de creponat si poate si bigudiurile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *