Publicitate

Vacanta de vara

Deja incepem sa ne facem planuri de calatorie pentru 2015. Pana acuma stiu ca vreau sa mergem la Cluj, la Alba Iulia si la mare. Acuma ca mergem la mare la noi sau ne alegem un pachet de sejur Bulgaria 2015 inca nu stiu. Tot am zis ca o sa mergem la un moment dat in Bulgaria la mare, toata lumea zice ca e minunat si Nisipurile de Aur sunt perfecte pentru relaxare, plaja si citit. Da, citit 🙂 Mie imi place sa citesc mult, asa ca de obicei imi aleg o excursie care sa aiba loc si pentru citit. Asta daca nu e city break scurt, cum o sa fie Alba Iulia si Cluj. As vrea eu sa merg si in Praga, dar probabil cu alta ocazie, anul asta sper sa reusim sa mergem macar la mare undeva.

Avem cateva nunti si botezuri la care trebuie sa ne prezentam, asa ca ne facem bugetul de pe acuma si cautam oferte early bird.

Am putea de asemenea sa rezervam un pachet sejur Turcia 2015 si sa vizitam Antalya sau Kusadasi. Am vazut unele oferte de la 30 de euro si au plaje de 5 stele, nisip fin si mult soare. Plus as vrea sa incerc bucataria turceasca si sa mananc niste dulciuri facute de ei, acolo la ei acasa, nu baclava cu sirop de apa cu zahar cum am gasit la noi. Vreau cu miere si apa de trandafiri si in Deva nu am gasit asa ceva. De Kebab nici nu mai zic, cred ca e exceptional la el acasa. Da, imi place sa mananc si sa incerc diverse mancaruri, cu atat mai mult cu cat sunt specifice unei anumite tari.

A, oferta de mai sus cu “de la 30 de euro” am gasit-o pe Fortuna Business Travel, daca sunteti curiosi si vreti sa vedeti mai multe.

Grecia nu as merge anul asta, nu prea ma incanta cum e politica la ei si situatia lor. Da, probabil ca sa mearga lumea si sa investeasca in turismul lor e o idee buna, dar noi o sa lasam Grecia pe alt an.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *