Publicitate

Huse pentru electronice

Un prieten de-al meu si-a vandut fosta lui tableta iPad si si-a cumparat noul iPad. Totul bine si frumos, pana cand a primit jucaria noua si a trebuit sa se gandeasca sa isi ia o husa de tableta pentru ea. Ne-am tot plimbat prin Iulius Mall in Timisoara si cu greu am gasit ceva ce sa ii placa si sa se potriveasca cu noua tableta. Eu ma gandeam la un moment dat sa ii sugerez sa mearga pe www.cartuseria.ro si sa isi achizitioneze de acolo o husa noua, dar daca a gasit in Mall, asta e. Cu toate ca la cat de frig a fost sa mergem pana acolo si sa cautam prin magazine, era mai simplu sa cumpere online, cum de altfel a facut si cu tableta. Simplu si comod, la un click distanta.

Tot de acolo putea sa cumpere si o husa de telefon noua pentru logodnica lui (care a primit un telefon nou de Craciun), au multe modele si culori si dimensiuni. Trebuia doar sa se decida ce vrea. Dar nu, am cautat tot prin magazine. Recunosc, ne-a prins bine plimbarea si faptul ca am mai iesit din casa si am stat si la povesti, am mers si la un film, dar per regula generala, eu prefer sa imi cumpar 90% din lucruri online, pentru ca sunt mai ieftine.

Nu stiu cum sunteti voi, dar eu, mai ales ca stau la Periam, nu prea ma duc prin magazine. Evident, unul din motive e ca nu am in ce magazine sa ma duc si alea care sunt, nu prea au ce vreau eu. Asa ca, da, e cam 90% procentul de produse comparate online (exceptie fac alimentele). Imi iau haine online, incaltaminte, carti si toate electronicele (si electrocasnicele) pe care le folosesc: telefonul, laptopul, camera foto, viitoare masina de cusut, blenderul, computerul mamei mele, peria rotativa pentru par etc. Nici nu mai iau in considerare sa ma duc la oras si sa caut acolo, cand online pot sa compar magazine si sa aleg cel care are cel mai bun pret si cel mai convenabil transport. Eu pot sa imi bat capul ce sa fac cu timpul pe care nu l-am pierdut pe tren si cu plimbatul in magazine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *