Publicitate

Curatenie in casa

Ieri m-am pus sa fac curatenie in casa, mai exact prin bucatarie si camere si putin in baie, ca acolo oricum fac curatenie des si nu a fost nevoie de asa multa bataie de cap, am sters oglinda si voila a fost totul ok.

Facand curat in camera noastra am ajuns la pat si ce e sub pat. Cum patul e “lipit” de mocheta, nu prea am cum sa curat acolo, decat daca trag patul, ceea ce nu e tocmai cea mai buna optiune pentru spatele meu. Cu toate ca fac curat des in camera si aspir mocheta, tot ramane o dunga de praf (care intre timp a devenit cam vizibila, daca te uiti atent). Trebuie sa ma gandesc la o varianta de a face curat acolo. Probabil ca o sa il rog pe my sun and stars si pe tati sa traga patul sa pot curata si acolo.

Oricum cand vine vremea mai buna o sa zugravesc in camera, deci oricum totul vine scos afara si curatat. Dar nu ar fi frumos sa faca partea de curatenie (si zugraveala) altcineva? Sa zugravesc e distractiv, recunosc, dar imi e groaza de curatenie, de pus la loc, de praf de …oh, stiti cum e. Sa vina o firma de curatenie care sa ofere si serviciu de curatare mocheta si sa se ocupe ea de tot. Inclusiv de curatenia dupa constructor (zugrav in cazul de fata), ca nu cred ca modific nimic, decat poate putin la geam si schimb caloriferul. Sa faca ei tot ce e de curatat si eu doar sa le fac cafea /ceai /prajitura. As prefera sa spal vasele decat sa spal geamurile si pe jos de mortar si zugravala. Si praful, of praful! Am un soi de alergie la el: stranut si ma mananca pielea. Ihh, neplacuta e senzatie.

Stiati ca exista multe firme de curatenie in Bucuresti la care puteti sa apleati si multe le gasiti si online, unde puteti sa comparati preturi si oferte?

1 thought on “Curatenie in casa

  1. Si eu am facut curatenie in casa in weekend. A durat ceva timp, cea mai mare bataie de cap mi-au dat-o petele de cafea de pe canapea pe care nu reuseam deloc sa le scot. Este de necrezut cat de mult se schimba aspectul livingului in urma curateniei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *