Publicitate

Cumparaturi de fashion

In spiritul articolelor mele cu hainele si cu schimbarea de stil, azi continui cu ce mi-as mai cumpara si ce mai am nevoie in garderoba, pe langa cele multe enumerate mai demult.

Eu sper ca stiti ca imi place sa imi cumpar haine online, carti, parfumuri, si cred ca daca ar fi optiunea as cumpara si alimente online. Stiu ca exista optiunea, dar nu exista pentru Periam, asa ca tehnic pentru mine nu exista. Imi place sa ies afara la aer, dar prefer sa o fac pentru relaxare si nu pentru shopping, ca nu prea imi place acel sport.

Cum is amatoare de astfel de cumparaturi, urmaresc de zori reducerile in materie de fashion si incerc sa imi cumpar doar daca am nevoie de ceva si nu pentru ca e reducere, dar e asa de greu uneori sa refuzi o reducere buna. Spre exemplu: am vazut niste paltoane asa de frumoase, marimea mea, la 50 de lei! Era unul albastru deschis atat de fain! Singura chestia e: am vrut un palton de genul de pe vremea cand eram la facultate, daca pana acuma, aproape 10 ani mai tarziu, nu l-am cumparat, la ce bun sa il cumpar acuma cand oricum nu prea cred ca as avea cum sa il integrez in garderoba mea. Daca chiar imi doream un palton de genul imi luam demult.

Din reducere in reducere am ajuns si la ceva ce am nevoie, mai exact: rochii de seara. Nu am asa ceva, de fapt nu am rochii de nici un fel. Hehe, am vazut ceva rochie cu tepi (studs), frumoasa de felul ei, da nu prea vad cum l-as imbratisa pe my sun and stars daca o port. Oh well.

Mi-am amintit acuma ca ar trebui sa ii cumpar un cadou lui my sun and stars, ca am urmeaza sa avem o aniversare acuma la inceput de Februarie, si oricum vine si Sfantul Valentin si Dragobete. Din comoditate si buget, o sa combin toate cadourile intr-unul. Ma gandesc sa ma uit dupa niste ceasuri barbatesti, stiu ca ii plac astfel de accesorii si nu ar fi o idee rea. Parfumuri i-am tot luat, pot sa mai schimb pe alte tipuri de cadouri.

As putea sa ma uit si dupa niste haine pentru el, dar asta totusi cred ca las pentru Paste, atunci avem obiceiul sa oferim cadou haine.

Voi ce imi recomandati sa iau cadou acuma pentru Februarie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *