Publicitate

Lenjerii de pat de Valentine’s Day

Va amintiti cum acum cateva zile am zis de faptul ca ar cam fi timpul sa consider cumparea de lenjerie de pat noua, pentru mine sau pentru la Deva, ca sa mai diversificam si acolo si ar fi si o idee buna de cadou.

Dar ce ziceti de optiunea de cadou de Sfantul Valentin? Ma refer la varianta de cumpara lenjerii de pat cadou pentru Ziua Indragostitilor – ceva negru cu trandafiri, sau poate alb cu inimioare sau ceva clasic: alb simplu sau negru satin simplu. Sunt atat de multe variante si ai de unde alege. Poti sa alegi in functie de material, densitate (a bumbacului) si dimensiune. Sunt sigura ca exista si alte caracteristici dupa care poti alege lenjeria de pat, dar astea imi vin mie in cap acuma.

Magazinul LenjeriiOutlet are o promotie interesanta, daca va ganditi sa achizitionati in perioada asta ceva nou pentru dormitor – au o promotie speciala pentru Valentine’s day – daca cumparati ceva din oferta lor (aia de care ziceam mai demult cu 1+1 gratuit) aveti sansa sa castigati un pandativ de aur in forma de inimia. Adica, dupa ce ca primiti o lenjerie de pat cadou sunt sanse sa primiti si un pandativ de aur. Ma gandeam acuma ca ce tare oferta, mai ales daca esti barbat, ii iei cadou doua lenjeri noi de pat, trandafiri si primesti (daca castigi) si un pandativ pentru aleasa ta si platesti doar o lenjerie.

Promotia e valabila in perioada 1-12 februarie, in 13 februarie sunt anuntati cei norocosi si in 14 curierul ar trebui sa iti bata la usa.

Imaginati-va ce frumos ar fi, vine ea seara acasa, mai ales daca a fost sambata la lucru, si o astepti cu dormitorul imbracat in haine noi, trandafiri in vaza si pe petale pe pat si pe mijlocul patului o cutie de bijuterii in care se afla pandativul de aur. Desigur poti sa adaugi si o cina pregatita de tine, mancarea ei preferata, totul aranjat pe masa cu lumanari si muzica in surdina si toate acele gesturi si lucruri care spunem noi ca nu avem nevoie, dar care ne impresioneaza. Ma refer la noi fetele. Da, da, nu avem nevoie de flori si gesturi romantice, dar ne bucuram de ele asa de mult, doar ca nu intotdeauna recunoastem.

Voi cum petreceti Ziua Indragostitilor? Noi am decis sa gatim ceva impreuna, nu se aplica scenariul romantic de mai sus, pentru ca suntem acasa amandoi, poate o sa fie implicate si niste lumanari si masaj, dar restul nu cred. Am zis sa facem o traditie a noastra si sa alegem ceva ce sa gatim de fiecare data cand e Valentine’s day. Inca nu ne-am decis ce sa fie. Recomandati ceva?

2 thoughts on “Lenjerii de pat de Valentine’s Day

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *