Publicitate

Cadouri de paste si igiena orala

Vine Pastele. Ok, pentru mine vine ceva mai devreme decat pentru majoritatea si mai exact vine prin 5 aprilie si apoi mai vine odata pe 12 aprilie si recunosc, sunt in pana de idei de cadouri. Nu stiu ce sa iau cadou la cei dragi. Nu am multe cadouri de luat, dar totusi.

Oare e ciudat daca iau cadou o periuta de dinti electrica? Adica, eu as vrea una, dar oare e ciudat daca iau cuiva o periuta cadou? Sa nu se interpreteze ca as zice ceva de igiena lor orala, dar mi se pare un cadou foarte practic, sau na, periuta de dinti electrica e un obiect foarte util daca e sa ma iau dupa parerea cunoscutiilor care folosesc asa ceva.

Acuma ca am zis de periute de dinti electrice si igiena orala, mi-am amintit ca ar trebui sa merg la dentist, am niste probleme, nici nu stiu cum sa le numesc, dar daca trag aer rece am o slaba senzatie de durere, s-ar putea sa fie sensibilitate dentara, dar s-ar putea sa fie carie. Oricum e timpul sa merg la un control, asa ca nu imi fac foarte mari griji. Rezolva cei de la dental-center problemele mele.

Poate o sa apelez si la albirea profesionala a dintiilor, daca tot sunt la dentist, pe langa detartaj, poate imi iau si un kit de la Philips de albire, dar asta dupa ce discut cu medicul stomatolog responsabil de mine, ca sa fiu sigura ca e ok pentru smaltul meu si nu e poate prea agresiv sau mai stiu eu. O sa vad.

La cata cafea, ceai si vin beau, ok vin nu asa mult, dar totusi e si ala vinovat, e clar ca dintii mei numa a “zambet de Hollywood” nu arata, dar nici nu o sa renunt la cafea si ceai. No, nici o sansa, dar tot i-as vrea albi.

Voi ati incercat un kit de albire profesionala acasa? Daca da, cum a fost? Si de periuta de dinti electrica pe post de cadou ce ziceti? E prea ciudat sa fac un astfel de cadou, sau e in limita acceptabila? Alte idei de cadouri aveti pentru primavara?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *