Publicitate

Redecorarea camerei cu pal melaminat

Primavara imi vin  idei de do it youself (sau lucru manual), iar in cazul de fata e la categoria modernizare dormitor/birou. As vrea sa fac cateva modificari pe aici, mai ales ca petrec cea mai mare parte a timpului in camera asta si e si mica. Oh, greu e cu modernizarea spatiului de locuit.

Cu toate ca e destul de greu (din motive de buget sau motive de lene), am reusit totusi sa imi achitizionez un birou nou din pal melaminat (care se poate face si la comanda, la cat de versatil e palul, poti sa faci cam ce iti trece prin cap din el) si am scos un dulap mare din camera (l-am inlocuit cu niste rafturi – L-uri prinse pe perete pe care au fost puse niste “scanduri” din pal alb si pe care planuiesc sa le vopsesc aurii, candva la vara). Mi-am plasat toate cartile si caietele si creioanele si ce mai aveam eu pe aici pe ele si arata chiar interesant. E mult mult mai aerisita camera acuma.

Ce am vrut eu de fapt sa fac a fost sa cumpar melaminat si sa imi construiesc niste rafturi/dulapuri pe care sa le pun pe covor si pe ele sa sprijin un blat mai gros din pal si sa imi construiesc un birou in L. Cum sa explic sa fie mai clar? Stiti cum se pune la mobila de bucatarie? Pui corpurile jos si peste asezi blatul? Na, ceva de genul, doar ca in cazul de fata corpurile is mai distantate (ca sa imi incapa si mie picioarele acolo) si e in forma de L, iar scopul e de birou si nu blat de lucru.

Ce a iesit din planul meu? Pai un birou nou din melaminat (aa, nu stiu ce culare e, portocaliu lemn?) si fostul meu birou, putin taiat pus langa…da, are forma de L, dar nu e exact ce am planuit eu. Asa arata putin mai ciudat, dar imi e destul de drag de biroul meu, atat ca l-as vrea mai lat.

Voi cum aveti camera?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *