Publicitate

Putin despre sport

Nu stiu cati dintre voi stiti, dar sunt destul de pasionata de sport. Prin asta ma refer la sport in camera la mine, unde nu ma vede nimeni cum ma chinui sa fac fitness sau alte forme de aerobic. Stiu, felul in care arat nu prea sugereaza aceasta pasiune a mea, dar hei? Eu ce sa fac daca imi place sa si mananc! Eu incerc sa pastrez un balans intre sport si mancat sanatos, dar uneori ciocolata si snitelul de porc castiga. Da, clar, oricat as vrea, nu cred ca o sa pot sa trec la un regim vegetarian. Nu zic ca e rau sa fii vegetarian, dar eu indragesc carnea prea mult.

Revenind la subiect – sunt amatoare de sport. Pana nu demult eram foarte pasinata de sistemul 3-2-1 , adica 3 minute forta (exercitii cu greutati, extercitii cu greutatea proprie etc), 2 minute cardio (adica faci ceva ce sa iti sara inima din piept) si 1 minute zona abdoment. Acest sistem 3-2-1 e “patentat” de Jillian Michaels si a functionat de minune pentru mine.

Alta activitate care mie imi face mare placere e sa alerg. Am descoperit anul trecut ca imi place sa alerg, sa depasesc propriul meu record, sa simt adrenalina etc. Daca esti alergator stii ce zic. Atata ca pentru alergat imi trebuie o pereche buna de pantofi. Am luat una, dar cum pe atunci nu prea stiam eu multe, ar cam trebui sa mai vizitez un magazin de articole sportive si sa imi achizitionez o alta perehe.

Ce imi mai face placere e mersul cu bicicleta, dar sunt destul de lenesa la parte asta, plus asa de nasol e drumul prin Periam ca dupa ce merg cativa km cu bicicleta nu mai pot sa stau pe posterior cateva zile 😐 plus e plin de caini. Da, stiu, ar trebui sa iau un alt sezut pentru bicicleta, dar nu ma pricep eu la din astea. Plus la cum e programul meu de somn, nu prea pot sa ies sa alerg sau sa ma dau cu bicicleta vara fiindca e prea cald la orele alea. Poate ca ar fi timpul sa iau in considerare achizitionarea unei biciclete eliptice. Stiu ca mi-am dorit una pe cand eram in facultate.

Voi aveti o astfel de bicicleta? Daca da – de care si cum merge si sunteti multumiti de ea?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *