Publicitate

Magazinele din Periam

Am fost azi la magazin, asa mai spre seara sa fac niste cumparaturi – imi era pofta de niste taitei, ca tot am vazut reclama la televizior cu ceva taitei de la Nestle si am zis sa trag o vizita pana la supermarketul nostru din sat (avem doua, dar unu e mai special si va zic si de ce).

Fiind seara, erau mai putini clienti si deci, angajatii puteau sa se ocupe de rafturi, in special de pus produse in raft si sa le puna etichete. Acuma ca ei folosesc etichetatorul ca sa puna preturile total aiurea e alta problema.

Sa explic – am luat o sticla de vin, pretul era fix pe mijloc. No, daca eu vreau sa fac cadou sticla aia cum scot pretul ala? Mai ales ca nici nu se dezlipeste usor si lasa urme. La fel, nu au deloc grija la seturile cosmetice care is clar gandite sa fie facute cadou. Zbeng pe mijloc, de preferinta pe folia transparenta, nu pe cutie, ca sa fie si mai vizibil cand incerc sa il dai jos si ramane lipiciul acolo.

Nu stiu de unde isi iau ei etichetatorul, dar parea destul de modern si usor de folosit. Poate ii rog sa ma lase si pe mine sa incerc sa vad cum merge si daca e greu de folosit.

Eu as prefera ca ei sa se gandeasca sa puna pretul undeva mai pe carton, sau sa faca ca la magazinele mai “mari” si sa il puna pe raft, nu pe produs. Evident asta ar functiona daca ar aduce acelasi produse si ar putea sa aiba pret la raft, dar cand la ei azi aduc cartofi de la Kaufland si maine nu mai aduc, da erau la reducere la Lidl si nu si la Selgros…intelegeti. Nu poti sa ai pret la raft daca asa iti e stocul. E putin frustrant pentru cumparator, ca nu pot niciodata sa stiu ca o sa gasesc sa cumpar ce planuiesc.

Oh well, macar etichetatorul functioneaza bine la ei in magazin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *