Publicitate

Cadouri homemade sau cumparate?

Iar vin sarbatorile si eu nu stiu ce sa iau cadou, ma refer la cadou pentru fratele meu si pentru cumnata mea. Am incercat sa fac liste si listute, dar pur si simplu nu gasesc ceva ce sa ma multumeasca pe mine, sau pe ei. Ca totusi pentru ei iau, deci trebuie sa fie ceva ce le place si lor. De fapt, ce le place lor, nu mie. Haha. Mai ca uit obiectul cadoului.

Anul asta de paste m-am gandit sa fac ceva cadouri handmade, dar nu cred ca tine prea bine varianta asta. Adica, as putea sa fac, nu e greu, dar nu cred ca e ceva ce ar vrea ei. Ma gandeam sa fac un fel de cos cadou, dar cu lucuri care stiu ca le plac si sa le pun acolo, dar din nou nu cred ca o sa fie foarte incantati.

Mai era in plan sa fac briose cu tematica de paste, dar nu am gasit forme adecvate si cele pe care le am lipesc foarte tare si nu prea is utile. Deci sar peste ideea de briose.

Mai aveam in plan sa ii fac cumnatei mele homemade body scrub cu zahar brun, miere si lamaie. Aia inca mai e in plan, dar parca as mai adauga ceva. Plus tot nu stiu ce sa ii iau/ fac fratelui meu, ca nu e ca si cum lui pot sa ii dau un homemade body scrub, nu cred ca l-ar folosi.

Voi ce luati cadou de sarbatorile de Paste? Anul trecut i-am luat prietenului meu un ceas Festina si imi amintesc ca fratele meu a fost foarte impresionat de el. Poate ar trebui sa ii caut si lui un astfel de ceas, poate un model sport pentru cand nu e la birou. Am vazut unul cu curea albastra tare fain care cred ca i-ar sta bine, mai ales ca are ochii albastri. Sau poate gasesc la reducere ceasul din poza, ca are si el un element albastru.

Tre sa ma gandesc si sa ma hotarasc ca acus e Pastele aici si eu nu am nici un cadou demn 🙂 Sau le fac doar ceva prajitura buna si m-am scos hehe.

1 thought on “Cadouri homemade sau cumparate?

  1. Nici nu-mi amintesc ultimul cadou homemade pe care l-am facut. Sunt comod, prefer sa alerg putin prin magazine decat sa ma strofoc sa realizez ceva inhouse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *