Publicitate

Vesti bune pentru scriitori – burse

Fundatia Friends For Friends si Avon Romania lanseazaBursele Superscieri/Avon, editia a doua.Pentru 2015, se vor acorda trei burse in valoare de 2.000 de euro fiecare pentru realizarea a trei materiale jurnalistice complexe pe tema “violenta domestica”. 

Pe langa bursele propriu-zise, programul include doua componente care adauga valoare proiectelor castigatoare: un program de mentorat si o serie de trei ateliere de scriere creativa, Seminariile Superscrieri, sustinute de Mona Dirtu – sub indrumarea careia se va desfasura tot programul de burse.

Juriul care va selecta bursierii, pe baza unor criterii de evaluare a propunerilor de proiecte, este format din: Dan Duca, Liviu Iolu, Marius Chivu, Mihnea Maruta, Raluca Kisescu(AVON Romania), Simona Tache, Vlad Mixich si Vlad Petreanu.

Poate castiga o bursa Superscrieri/Avon orice autor din Romania – indiferent ca este profesionist sau amator, jurnalist sau blogger, se exprima prin cuvant sau prin imagine, publica pe platforme traditionale ori exclusiv in mediul digital.

Termenul limita de trimitere a formularului de aplicatie, disponibil pe www.ffff.ro/burselesuperscrieri, este 26 aprilie 2015.

Daca curiozitatea v-a fost stranita si aveti o poveste de impartasit – eu zic sa va inscrieti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *