Recomandari

Cafea, carti, muzica si prajituri

Tot incerc sa pun in cuvinte cat de faina e noua cafenea din Deva si tot nu reusesc sa prind esenta ei in cateva cuvinte. Asa ca va zic ca este in Deva o cafenea noua, “dependenta de cultura” cum isi zice ea, numita “Jos Palaria” si care e pe Bulevardul Decebal, Bloc M, Parter (langa Sport Class).

Ce imi place mie asa mult de vreau sa va zic si voua? Pai – muzica franceza! Ok, nu doar aia – ceaiul de menthe e asa de bun, mai ales acompaniat de un biscutie cu caramel si miere.

Plus atmosfera creata de lumina ambietala si de carti – a da – era sa uit de partea mai importanta – caaaarti! Foarte multe carti. Peste tot 🙂 Si tablouri. Si covoras colorat. Si liniste. Plus daca vrei si mai multa liniste exista o incapere in spate unde e atmosfera Zen, poti sa chill si sa citesti cat vrei.

Plus loc de joaca pentru copilasi, ca sa iti poti savura ca parinte cafeaua in liniste si sa stii ca copilasul are ocupatie si e in siguranta. Faza cu locul de joaca pentru copilasi mi se pare super tare.

Am zis ca nu se fumeaza? No, nici urma de asa ceva, nimic, nada, niente. De aia si miroase atat de bine peste tot in cafenea.

Daca nu te pasioneaza cititul sau muzica, exista tablouri la care sa te uiti sau is destul de multe prize ca sa iti pui laptopul daca ai chef de asa ceva. A da, exista si WiFi evident 🙂

Bonus servire si preturi bune. Plus cafea de la minunata marca Julius Meinl 🙂

Pagina lor de facebook for more info e aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *