Publicitate

O zi din viata mea

Nu am mai scris de mult pe aici si cu ce e mai bine sa incep decat cu un articol in care ma plang ca nu am timp si ca vai de mine cate am de facut intr-o zi. Neah, pe cine mint πŸ™‚ am timp, adica mi-as face timp si de blog, dar lenea e mare.

Am facut un clip cu “a day in my life” in caz ca varianta text e prea lunga πŸ™‚

Asa ca, hai sa va zic ce fac eu intr-o zi, sau cum decurge o zi din viata mea. Daca inca nu stiti, eu lucrez “tura” de noapte, adica de la 19 la 3 dimineata (da, de aia eu raspund la lume la ore obscure pe facebook, gen ora 4 e ceva normal pentru mine sa nu dorm). Dupa cum va puteti imagina, nu am mai vazut de mult cum arata “o dimineata”.

Deci de la inceput – cel mai des ma trezesc pe la ora 13-14 (hei, no judging!), dupa urmeaza un moment de Facebook, Instagram si emails si aia dupa ma ridic din pat. Primul lucru dupa ce am pus piciorul pe pamant e sa beau apa. Incerc sa beau cel putin 500ml de apa cand ma trezesc (da sunt copil dinala cuminte care bate lumea la cap sa isi bea apa si care isi bea apa dimineata). Dupa ma duc la baie si well nu mai dau detalii aici – in general implica spalat pe dinti, dus etc. Stiti voi povestea.

Programul de beauty in zile in care nu ies din casa (adica 90% din ele) implica un gel de curatare, o crema de fata si un antiperspirant, ceva corector si poate niste make-up ca sa il testez πŸ™‚

Stiu ca Rexona din video arata mai interesant, dar in ultima vreme my dealer de produse antiperspirante e mama si ea face cumparaturi in Austria. E o versiune compacta and I love it! Bine, eu si mami folosim Rexona din 1900 toamna. Acuma vad ca au adaugat ceva nou, numit MotionSense – niste microcapsule care se activeaza la fiecare miscare. De as face eu miscare suficienta cat sa se activeze toate microcapsulele.

Dupa partea de “aranjare” sa arat si eu mai human, urmeaza micul dejun care pana nu demult era o cana de lapte. Mi-am propus totusi sa schimb la ceva mai consistent – adica fulgi din cereale integrale cu lapte. Poate poate ma invat sa mananc mai sanatos.

Urmeaza sa spal vasele, fac de mancare, mananc si ghici ce? E deja 18 si ceva si trebuie sa ma pregatesc de lucru. Imi pregatesc cafeaua, la ibric, black as my soul si incep sa fac rapoarte si alte chestii in excel (din moment ce totul e confidential, nu am pus in video cele 8 ore la lucru πŸ™‚ )

8 ore mai tarziu imi dau clock out si pierd timpul pe internet (adica pe Pinterest) si ma pun sa dorm. Poate mai citesc, daca nu sunt prea obosita de la lucru, depinde cum a fost ziua in cauza.

Destul de plictisitor programul meu zilnic, dar asta e rezumatul. Uneori mai mergem la o plimbare cu bicicleta, alteori ma mai mobilizez sa fac niste yoga, dar in general nu fac prea multa miscare si stiu ca nu e bine. Nu dati cu pietre, incerc sa schimb asta.

1 thought on “O zi din viata mea

  1. Si eu sunt o mare amatoare a produselor Rexona iar aceasta “pasiune” am deprins-o tot de la mama, ea mi-a impus intr-o prima faza sa le folosesc dar continuarea a fost logica, nu m-am putut abtine sa nu le testez in continuare si sa imi fixez cateva repere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *