Publicitate

Tinute de vara

Din una in alta am nimerit pe un blog care avea cateva tinute de vara asamblate in Polyvore si mi-am amintit ca si eu am un cont de Polyvore. Evident ca m-am apucat de asamblat tinute de vara, O tinuta de “nunta” de vara –  sau cel putin ceva asa simplu as purta eu daca ar fi cazul  sa merg la o nunta pe caldura asta infernala. Cred ca am vazut altfel de rochii de ocazie pe la H&M sau ceva de genul si nici nu sunt scumpe.

Asta e probabil tinuta mea preferata, I just “love” tricoul asta si combinatia cu tenesi mov si ceasul cu pisica e just so nice. Plus e pe my wishlist noua Naked Smoky Palette 🙂 Sper sa imi pun degetelele pe ea cat de curand.

Un alt exemplu de tinuta de vara care imi place e rochita asta albastra in combinatie cu alb sau rose-gold. E asa de simplu de asortat si nu trebuie sa iti bati capul de 2 piese care sa mearga intre ele, o pui doar pe tine si voila ai o tinuta intreaga. De aia imi plac rochitele si de aia vreau sa imi cumpar mai multe, ca nu detin decat 2.Unde mai pui ca e si la categoria haine ieftine 🙂 daca stii unde sa cauti si stii sa te uiti dupa oferte.

Voua ce tinute de vara va plac? Daca folositi Polyvore sa imi lasati jos link-ul sa ma uit la colectiile voastre si sa ma inspir de acolo.

2 thoughts on “Tinute de vara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *