Una alta

Si totusi de ce nu am mai scris? nu e ca nu am idei despre care sa scriu, dar deobicei sunt dinalea care ar crea prea mult buzz adica nu vreau sa se supere x sau y si doar se stie ca eu nu prea imi expirm parerea in public. Da probabil ca nu e bine, dar hei, eu stiu ce stie creierul meu si ai mei stiu cum gandesc si uneori imi e bine asa, ok, intotdeauna imi e bine asa. Am lucruri mai bune decat sa ma cert cu lumea si sa prezint argumente peroanelor care oricum nu accepta argumentele altor persoane.

Exemplu simplu – majoritatea se uita la mine ca la felul 4 cand le zic ca da, mi-am cumparat licenta de windows, antivirus, MS Office, imi cumpar muzica din iTunes (ok, acuma platesc subscription, ca deh, au facut asa si pentru 5 euro sa am access la toata libraria lor ) si imi cumpar carti – bookdepository e viata mea (il am la bookmarks in good old mozilla, ca zilnic il vizitez sa vad ce oferte au). A si licente la programe de editare video am cumparat. Si jocuri.

Nu cred ca trebuie sa explic la ce ma refer cand zic ca se uita ca la felul 4 la mine si incearca sa ma convinga ca exista surse de unde pot sa le iau fara sa ma coste ceva. Ok, nu is usa de biserica, dar incerc si eu cat pot si cat ma lasa bugetul.

De alte pareri de-ale mele care nu corespund cu ce vrea societatea nici nu mai zic. Nu de alta, dar aia vreau sa si evit pana la urma 🙂

#starchsolution

3 Replies to “Una alta”

  1. Imi plac articolele tale si sper sa scrii cat mai mult. E decizia ta ce postezi si decizia noastra, in calitate de cititori, daca vrem sau nu sa vedem asta. Mie imi place ceea ce faci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *