Inspiratie

Inspirata de Oana, ma intorc si eu la scris. Nu ca as avea neaparat ceva de scris, dar a trecut prea mult timp de cand am scris. Bine nici acuma nu am idee ce fac sau un plan pentru blog, dar scriu si gases eu in timp.

Desigur sunt tentata sa opresc operatiunea scrisul si sa ma pun sa pierd timp in Procreate. Nu stiti ce e Procreate. E ok πŸ™‚ dar de cand mi-am luat noua jucarie(de pe care de altfel scriu acuma) petrec mult timp in Procreate. Ore! Mai nou asculi si Hamiton cand sunt ocupata acolo. Alexander Hamilton, my name is Alexander Hamilton. Doamne cum e piesa asta se Broadway. Merita toate awards si inca ceva. Bun, nu despre Hamilton e vorba.

Ma distreaza ca am luat jucaria asta noua mai mult asa ca impuls de moment. Imi doream de mult timp, pretu era foarte atractiv si na. Numa ca nu aveam si nevoie de ea. Eh asta pana am descoperit ca pot sa desenez pe ea si sa pierd timp in Procreate. Acuma sa pun mana pe un stylus. Problema e ce fel de, ca is multe si complicat de ales. 

Sper sa scriu mai des. Si sa ma hotarasc si daca nisez blogul sau nu. 

4 Replies to “Inspiratie”

    1. Asta e ca nu stiu exact. As scrie despre carti, dar uneori imi e lene sa fac recenzia imediat dupa ce am terminat de citit si uit ce am vrut sa zic. L-as face de calatorie, dar nu cred ca umblu asa mult prin locuri noi (sau vechi) incat sa am destul material. Trebuie sa gasesc cat de cat un drum pentru blog. Poate mai multe subiecte…tu ce zici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *