Publicitate

#vizitainHD si #fabricatinHD 2016

In weekendul trecut a avut loc editia din 2016 a evenimentului organizat de Denisa Bârgău, Sebastian Bârgău și Călin Bobora și sponsorizat de Carpatcement și Fermele ADO. Parteneri: Sara Cafe și Pizzeria Napoli.

Deci tare fain o mai fost! Aveam nevoie de o tura de socializare si de voie buna, mai ales ca planeta care guverneaza pentru mine anul asta nu e tocmai cea mai de treaba. Chiar deloc.

M-am simtit atat de bine in compania unor oameni creativi si frumosi si am vizitat locurile mele preferate din judetul Hunedoara.

Privelistea de la Fermele ADO

Am fost la oamenii faini de la Fermele Ado, oameni care incearca sa faca ceva bun in tara asta, sa produca produse de calitate, romanesti si bio si sa creeze locuri de munca pentru oamenii din zona. A, chiar, daca sunteti din zona Hateg si va pasioneaza agricultura facuta la standarde moderne si cu pasiune pentru ceva bun, am auzit ca Fermele Ado fac angajari.

Am vazut mult documentare cu si despre industria alimentara si de unde provine mancarea noastra si sincer sa va spun – conditiile in care sunt tinute animelele la Fermele Ado sunt foarte bune. Animalele au parte de ingijire, spatiu, mancare mai mult decat suficienta, muzica si multa atentie din partea celor care le ingrijesc. Probabil de aia branza are gust asa bun.

Deci au o mozarella cei de la Fermele Ado de sa te lingi pe degete. Bine, mai au inca nu stiu cate feluri de branzaturi, al caror nume nu l-am tinut minte ( italiana mea lasa de dorit), dar mozarella a fost preferata mea. Mai era ceva cascaval uscat atat de bun…

Ce am mancat 🙂

Am mai vizitat si alte locatii, dar despre asta in urmatorele articole. O sa scriu si despre fabrica de lactate de la Fermele Ado ( sau na despre branzeturile lor, ca in fabrica nu am intrat, e un mediu steril si nu am vrut sa ma bag) si despre sere si tomatele bio. Si ardei. Si castraveti. Si salata.

Am mai fost si la Castelul Corvinilor, la Manastirea Prislop (unde ne-a prins o ploaie buna) si la Hateg la Motel VIP.

1 thought on “#vizitainHD si #fabricatinHD 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *