Publicitate

Fabrica de lapte de la Fermele Ado din Tara Hategului | #vizitainHD, #fabricatinHD

Cum ziceam in articolul de saptamana trecuta, am vizitat in cadrul evenimentului organizat de Denisa Bârgău, Sebastian Bârgău și Călin Bobora ( sponsorizat de Carpatcement și Fermele ADO si parteneri: Sara Cafe și Pizzeria Napoli) Fermele Ado din Tara Hategului.

Pe langa peisajul minunat de care am avut parte si primirea calda din partea celor de la Ferma, am avut ocazia si sa testam produsele pe care le produc la ferma. Anul trecut inca nu era pusa in functiune Fabrica de lapte, dar anul asta era, asa ca am avut ocazia sa testam toate delicatesele lor. Si au fost cateva!

Nu stiu sa va zic cum se numesc toate, dar pot sa va spun ca mi-a placut foarte mult mozzarella, mai ales ca e facuta aici in Romania, in Hateg, din lapte de la vacute crescute aici. Poate de aia e asa de buna 🙂

Produsele de la Fermele Ado se gasesc in magazinele lor din Deva ( spre exemplu este unul in Dacia, langa Unicarm) si mai exista dozatoare de lapte imprastiate prin judetul Hunedoara.

A! Cu ocazia vizitei la Fabrica de lapte am aflat ca cei de la Ado nu adauga lapte praf in produsele lor. Sunt fara conservanti si fara lapte praf. Eu nu stiam ca ase adauga lapte praf in iaurturi si alte cele. De acuma o sa ma uit pe fiecare ambalaj sa vad ce zice.

PS – Chefirul de la Ado e foarte bun pentru combaterea mahmurelii. Din proprie experienta zic asta :))

Multumesc Serb Ionel si Mihai pentru poze 🙂

2 thoughts on “Fabrica de lapte de la Fermele Ado din Tara Hategului | #vizitainHD, #fabricatinHD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *