Recomandari

A inceput scoala – ce le cumparam la cei mici?

A inceput scoala si ca la orice inceput de an scolar trebuie garderoba noua. Imi amintesc cu drag cand mergeam cu mama la cumparaturi inainte de scoala.  Stiu ca mi-a cumparat ghiozdan cu un an inainte sa incep clasa I-a, atat de mult imi doream sa merg si eu la scoala. Era roz, destul de simplu si avea u model cu floare in fata pe buzunar. Pentru clasele mici, nu prea imi amintesc multe despre garderoba mea de la scoala, stiu ca nu purtam uniforma, dar prea multe nu imi vin in cap legat de cu ce ma imbracam. Doar ghiozdanul si penarul mi-l amintesc tare bine.  Abia prin 5-8 imi amintesc ce purtam si la liceu deja aveam piese preferate, care le mai am prin dulap. Nu imi mai sunt bune, dar sunt acolo. Existau magazine si pe atunci, dar deobicei mergeam la piata la Timisoara si cumparam de acolo. Stiu ca erau pline tarabele de haine si jucarele si penare si etc. Cred ca la piata era mai ieftin si mai divers vs magazinele fizice. Acuma e mult mai simplu sa iei haine la copii. Nu trebuie sa faci un drum de o ora pana la primul oras apropiat.

Imi e dor de mirosul de nou, mirosul de ghiozdan nou si caiete. Si haine! Of, ati vazut cate haine si cate de variate si la tot felul de preturi sunt? Bine ca nu am inca copii la care le trebuie haine, dar daca ar trebui sa le cumpar pentru gradinita sau scoala, nu cred ca m-as duce in magazin. Si oricum nu cu aia mici dupa mine 🙂 nici nu vreau sa imi imaginez cum ar fi :). Mami trebuie sa luam aia, vreau aialalta. Is sigura ca as prefera cumparaturile online, de fapt si

LC WAIKIKI Pulover crosetat coral
LC WAIKIKI Pulover crosetat coral

asa, fara copii tot cumparaturi online fac cel mai des.

Si ca tot zic de cumparaturi online, am gasit un magazin online de hainute pentru copii cu preturi rezonabile si haine de tot felul. Se numeste www.shop4kids.ro si are haine de la bebelusi pana la prunci de 14 ani, plus accesorii, mobilier pentru camera bebelusului, biciclete etc. E shop 4 kids, are de toate 🙂 Imi place ca are branduri multe, nu chinezarii,  am vazut hainute de la C&A, Disney (FROOOOOZEN!) , chiar si Massimo Dutti sau Pierre Cardin. Aveti de unde alege daca va decideti sa vizitati site-ul. Au si oferte si reduceri de pana la 40% la multe produse.

Si pentru ca stiu ca in mod special ne intereseaza imbracamintea pentru fete, va zic ca au un pulover crosetat tare fain pentru grupa pe varsta 5-6 ani. L-as vrea pentru mine 🙂 pentru 29 ani nu este?

Save

Save

Save

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *