Recomandari

November Notes in Social Media 2016

In 11 Noiembrie are loc la Timisoara un eveniment nou, fresh, organizat de BloggingTM 2.1. Din pacate eu nu pot ajunge, dar poate vreti voi sa mergeti – E gratuit, trebuie doar sa completati un formular pana in data de 7 Noiembrie.

“November Notes in Social Media 2016, eveniment dedicat pasionatilor de social media, bloggerilor, companiilor care doresc sa se apropie de publicul lor si care doresc sa isi creasca vizibilitatea in mediul online.

Evenimentul va avea loc in data de 11 noiembrie, incepand cu ora 16:00 la Ambasada Casa Adam Muller Guttenbrunn, str. Gh. Lazar, nr. 10-12 (zona P-ța 700) în sala Karl Singer. Vorbitorii acestei editii sunt oameni profesionisti in domeniile in care activeaza. Vor impartasi din experienta lor: Oana Barbu, Amalia Gaita, Alexandra Giula si Cristian Manafu. Mai multe despre program, teme si vorbitori regasesti pe site-ul nostru www.bloggingtm.ro

Accesul la conferinta este gratuit si se face pe baza completarii formularului de inscriere. Te incurajam sa promovezi acest eveniment pe orice platforma online pentru a contribui la cresterea vizibilitatii evenimentului. In acest sens poti folosi #NovemberNotes si #BloggingTM21 si fotografiile atasate.

Locurile sunt limitate! Grabeste-te sa completezi formularul: www.bloggingtm.ro/inscriere

Eu tare as fi vrut sa il vad pe Manafu, dar alta data. O sa fie fain, sunt sigura de asta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *