Body and soul, Recomandari

Starbucks in Piata Victoriei Timisoara

Am uitat sa va zic! S-a deschis un nou Starbucks in Timisoara pe centru! Finally! Acolo unde era Kenvelo inainte, in Piata Victoriei, la Hotel Timisoara la parter. Daca mergi in centru nu ai cum sa il ratezi.

Recomand cu drag Americano! My new favorite thing! Mie imi place sa beau cafea multa, fierbinte si nu tare. No, Americano de la ei are toate astea. Bine poti sa iei si cele clasice de sarbatori, dar eu va zic ce imi place mie ­čÖé cu Christmas Blend de preferinta.

Vai de cand am vrut o cafenea decenta in centru si sa aiba si to go! A! Au si multe mese si prize si evident wi-fi.

Si acum de la ei

Starbucks┬« a inaugurat pe 19 decembrie cea de-a 28-a loca╚Ťie din Rom├ónia, situat─â ├«ntr-un cadru feeric, bucur├óndu-se de ambian╚Ťa de Cr─âciun din Pia╚Ťa Victoriei, ├«n centrul ora╚Öului la parterul hotelului Timi╚Öoara. Povestea loca╚Ťiei este special─â, cafeneaua av├ónd un design bazat pe elemente naturale, lemn, metal ╚Öi piatr─â, Starbucks┬« ├«nt├ómpin├óndu-╚Öi clien╚Ťii cu simplitate, elegant─â ╚Öi c─âldur─â.

Istoria Starbucks Coffee Company ├«ncepe ├«n 1971, ├«n Seattle. ├Än prezent, compania este lider ├«n aprovizionarea, v├ónzarea ╚Öi pr─âjirea cafelei. Cu fiecare cea╚Öc─â de cafea, Starbucks ofer─â clien╚Ťilor s─âi o atmosfer─â ╚Öi o experien╚Ť─â unice, bazate pe valorile ╚Öi angajamentele noastre. Dac─â dori╚Ťi s─â experimenta╚Ťi atmosfera Starbucks, vizita╚Ťi cafenelele noastre, website-ul www.starbucks.com sau profilul de Facebook Starbucks Rom├ónia.

Save

Save

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *