Body and soul, Recomandari

Starbucks in Piata Victoriei Timisoara

Am uitat sa va zic! S-a deschis un nou Starbucks in Timisoara pe centru! Finally! Acolo unde era Kenvelo inainte, in Piata Victoriei, la Hotel Timisoara la parter. Daca mergi in centru nu ai cum sa il ratezi.

Recomand cu drag Americano! My new favorite thing! Mie imi place sa beau cafea multa, fierbinte si nu tare. No, Americano de la ei are toate astea. Bine poti sa iei si cele clasice de sarbatori, dar eu va zic ce imi place mie 🙂 cu Christmas Blend de preferinta.

Vai de cand am vrut o cafenea decenta in centru si sa aiba si to go! A! Au si multe mese si prize si evident wi-fi.

Si acum de la ei

Starbucks® a inaugurat pe 19 decembrie cea de-a 28-a locație din România, situată într-un cadru feeric, bucurându-se de ambianța de Crăciun din Piața Victoriei, în centrul orașului la parterul hotelului Timișoara. Povestea locației este specială, cafeneaua având un design bazat pe elemente naturale, lemn, metal și piatră, Starbucks® întâmpinându-și clienții cu simplitate, elegantă și căldură.

Istoria Starbucks Coffee Company începe în 1971, în Seattle. În prezent, compania este lider în aprovizionarea, vânzarea și prăjirea cafelei. Cu fiecare ceașcă de cafea, Starbucks oferă clienților săi o atmosferă și o experiență unice, bazate pe valorile și angajamentele noastre. Dacă doriți să experimentați atmosfera Starbucks, vizitați cafenelele noastre, website-ul www.starbucks.com sau profilul de Facebook Starbucks România.

Save

Save

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *