De suflet

Hello world

Mi-am luat ceva timp outside the box sa ..sa nu stiu ce. Adica stiu ce vreau sa fac cu blogul asta si ce viitor are, dar inca nu planul 100% definit, probabil ca nu o sa il am niciodata. Si uite cum scriu aiurea cand exact postari de genul am vrut sa le evit. Sa scriu ceva mai cu substanta.

Sa nu zic ca am facut curat si la multe postari si Jesus, super cringe inceputurile mele si nu vreau sa mai scriu asa ceva. Am o lista de lucruri despre care vreau sa scriu si o sa vad eu cum reactioneaza lumea la ele. Ca e de bine, e ceva ce makes me happy, dar poate unii le considera mai radicale. But hey, de ce nu 🙂 If it makes me happy and I do no harm. Of, iar rom-gleza.Scuze.

So, da. Hello world, did you miss me? Cuz I did miss you.

3 thoughts on “Hello world

  1. Hello Adriana ! De multe ori reușim să aflăm ce ne place cu adevărat doar după ce “gustăm” din ceea ce nu ne place. Ești unică și nimeni, niciodată, nu ar putea să dea lumii ceea ce tu ai putea să-i oferi. Ce-ar fi să îndrăznești să fii tu însăți și să spui ce ai de spus fără să-ți mai pese de ce spun alții. A face pe plac altora nu s-a dovedit niciodată a fi un “loz câștigător”. În schimb, dacă ai curajul să fii tu însăți, vei avea ocazia să relaționezi cu cei ce te plac într-adevăr așa cum ești.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *