24 Replies to “Despre mine”

 1. Plutind prin blogosfera am ajuns aici, am citit una bucata descriere de om frumos si am zambit.
  Imi pare bine ca am dat de tine, Dizzy! O sa te mai citesc…
  si:
  La multi aaani! :*

 2. Buna! Am vazut ca ti-a placut garnier 3 in 1. Vreau sa te intreb daca stii cumva de la ce virsta se poate de folosit??? Multumesc!.

 3. Multmesc! la mine e pielea foarte uscata si parca mi la uscat si mai tare de la inceput, mai apoi insa si/a revenit pielea. as vrea sa te mai intreb ce crema hitratanta poti recomanda? Am incercat de la foarte multi producatori dar inca nu m gasit ceva potrivit. Multumesc! si felicitari! Mi/ai dat o idee cu blog/ul. Cred ca imi fac si eu unul.

  1. @Tatiana acuma stii cum e pentru fiecare tip de piele exista un gel de curatat si o crema potrivita, eu am gasit in garnier 3in1 cel potrivit pentru mine, daca iti usuca pielea prea tare poate nu e cel bun pentru tine. Legat de hidratare aia e musai dupa folosirea oricarui gel de curatare. Eu folosesc momentant de la Gerovital Plant crema sebo-reglatoare si uneori crema de zi hidratanta cu floare de colt si sunt multumita, dar mi-a placut mult si Nivea Beauty sau Happy Derm de la Loreal. Sa iti faci blog, ar fi o idee si sa imi dai link-ul sa te citesc

 4. Felicitari pentru blog chiar mi-a placut cum arata si ce scrii. Chiar e light. Te invit sa dai o tura si prin blogul meu, sau blogurile din portofoliu si ar fi o placere sa facem un schimb de link-uri cu controversa.blogspot.ro si ferartromania.blogspot.ro Multumesc si mult succes in continuare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *